Bruiloft Debbie en Len in Barendrecht

Debbie en Len trouwden in april van 2023 in Barendrecht. Ongeveer een jaar daarvoor boekten zij het kennismakingsgesprek voor hun bruiloften en werd duidelijk dat zij Suzanne Fotografie als trouwfotograaf wilden. Vanaf moment 1 was er een enorme klik en konden we gelijk lachen met elkaar en wisten we van beide kanten, dit komt helemaal goed. Van te voren deden ze een pre-weddingshoot / loveshoot welke foto’s zij ook weer op hun trouwkaart konden gebruiken. 

 

Zoals altijd eigenlijk start ik met de voorbereidingen fotografen, beide vertrokken vanuit hun ouderlijk huis en ze woonden allebei in Barendrecht dus dit kon ik mooi combineren. Er was een gezonde spanning in de ochtend, ze konden niet wachten op de daadwerkelijke bruiloft en elkaar zien.
De first look deden ze in de achtertuin van Debbie haar ouders, in Barendrecht.

 

Bruiloft Watertoren Barendrecht en Abel Rhoon

Trouwen bij de Watertoren in Barendrecht

Na deze first look (foto’s zeggen meer dan woorden toch 😉 ) reden we door naar de Watertoren in Barendrecht. Oorspronkelijk zouden Debbie en Len trouwen bij het gemeentehuis van Barendrecht maar er was kermis en het parkeren rondom het gemeentehuis is dan een uitdaging. Dus voor Debbie en Len een mooi geluk, de watertoren is een bijzondere locatie waar hun ceremonie heeft mogen plaatsvinden. Geniet even mee van de foto’s.

 

 

Bruiloft Watertoren Barendrecht en Abel Rhoon

Trouwreportage fotoshoot in het Oosterpark van Ridderkerk

Na de fantastische trouwceremonie waar de tranen van geluk, verdriet en het lachen over de wangen rolden bij alle gasten, het bruidspaar en mij, als fotograaf was het tijd voor de fotoreportage. Hiervoor hadden we het Oosterpark in Ridderkerk uitgekozen. Ondanks dat Debbie en Len in April trouwden was het een prachtige dag. Ze hadden rookfakkels meegenomen voor een bijzonder effect op de foto’s. Het oosterpark was ook de locatie van de loveshoot die ze voor hun bruiloft deden.

 

 

Bruiloft Watertoren Barendrecht en Abel Rhoon

 


Trouwen in de Goedeherderkerk in Ridderkerk

Debbie en Len kenden elkaar vanuit het koor van de kerk en hoe kan het dan ook anders dan dat zij ook voor de kerk trouwden. Als fotograaf vraag ik altijd toestemming of ik mag fotograferen in de kerk. In dit geval mocht het en ik zorg ervoor dat ik als fotograaf de kerkdienst niet afleid. Enorm waardevol om ook hun kerkelijke bruiloft te mogen fotograferen.

 

Bruiloft Watertoren Barendrecht en Abel Rhoon

 

Diner en feest bij trouwlocatie Abel in Rhoon

Abel is een populaire trouw en feest-locatie in Rhoon, vlak naast de golfbaan. Ze hebben een fantastische koepel waar je kan trouwen maar voor Debbie en Len was dit de diner en feest-locatie. Eerst was er nog een fijne borrel waar diverse speeches volgden vanuit de familie van hen beide. Na het diner was het tijd voor het feest, waar een vriendin zangeres was en hun openingslied zong. Ik zorgde voor een same-dayedit op het grote scherm.

’s Avonds was het een mooi Golden Hour dus vroeg ik het nieuwe bruidspaar nog heel even om een paar zonsondergang foto’s te maken, gewoon op het terrein. En dit zijn misschien mijn favoriete foto’s van de dag, ik hou enorm van het licht en het gouden randje dat de dag afsluit.

Bruiloft Watertoren Barendrecht en Abel Rhoon

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Ridderkerk of Rotterdam?

Ga jij nou ook trouwen in de omgeving van Rotterdam? Bijvoorbeeld Barendrecht of Ridderkerk? En zoek je nog een spontane en enthousiaste bruiloftfotograaf? Doe dan hieronder de trouwdatum check en ik (Suzanne Fotografie) neem contact met jullie op!