Bruiloft Melanie & Dennis bij het Stadhuis van Rotterdam met een tuinfeest in Ridderkerk

De aanvraag van Melanie en Dennis kwam twee maanden voor hun bruiloft binnen, best last-minute maar de datum was in verband met wat verschuivingen prive toch nog vrij. Al snel planden we een kennismaking, ik kom namelijk zelf ook uit Ridderkerk. Er was direct een klik en enthousiasme dus ik mocht hun september bruiloft vastelggen in Rotterdam en Ridderkerk.

 

Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk
Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk

 De first look in Rotterdam Centrum

In de ochtend begon ik bij Dennis thuis in Ridderkerk, hij ging zich daar omkleden en ondertussen was Mandy (Regelhelft) druk met alle voorbereidingen voor het tuinfeest. Ondertussen liet Melanie liet haar make-up doen in Rotterdam Centrum samen met haar vriendin die uit Duitsland was overgekomen. Na de voorbereidingen bij Dennis reed ik naar Melanie. Dennis kwam haar ophalen met het Volkswagen busje en Melanie zou Melanie niet zijn als ze niet in een jumpsuit zou trouwen. Ze is geen jurken-meisje dus super tof dat ze dus kies voor een jumpsuit ipv de tradionele jurk. Echt een aanrader trouwens als dit bij je past.

 

 

Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk


Op naar het Stadhuis van Rotterdam

Na de emotionele first look vertrokken Dennis en Melanie naar het stadhuis van Rotterdam en sowieso trekt het volkswagenbusje altijd al veel bekijks. En dan het moment… van de ceremonie.
Dit is altijd toch wel spannend, loopt alles zoals je hebt gedacht, gaat alles goed? Doordat er veel familie en vrienden uit Duitsland waren was de ceremonie half Duits half Nederlands. Zo kon iedereen meegenieten. In de burgerzaal van het Stadhuis werd de bruiloft voltrokken en de emotie spatte ervanaf. Melanie en Dennis kozen ervoor om ook de geloften tijdens de ceremonie te doen en dit zorgt toch altijd wel voor emotionele momenten.

 

 

Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk

 


Fotoreportage bij de Van Nelle fabriek 

Melanie en Dennis twijfelden een beetje over het weer dus ze hadden de Van Nelle fabriek in Rotterdam gereserveerd. Het voordeel van deze fotoreportage is dat je daar binnen en buiten kan fotograferen en hun busje ook daar op de foto kon. Natuurlijk is het ook een locatie die past bij Melanie en Dennis, het industriële en de stoere look die de foto’s geven die bij dit knappe bruidspaar horen. De fotoreportage tijdens een bruiloft is altijd een spannend moment, vaak zijn mensen niet gewend om op de foto te gaan maar het worden toch zo hele toffe en spontane foto’s waarop ze ontspannen staan. Het fijne bij de Van Nelle fabriek is dat je verschillende hoeken hebt en dus een mooi divers beeld creeert.

 

Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk

 

Tuinfeest met  catering in Ridderkerk

Na de fotoshoot reden we terug naar Ridderkerk, naar het huis van Dennis en Melanie. Daar stonden de gasten hen al op te wachten met 2 opdrachten, een hart uit het laken knippen en een boomstam zagen, volgens mij een Duitse traditie op bruiloften. Uiteraard zorgde dat voor veel hilariteit. Er was heerlijk eten en drinken, een sweettable, een bar, cadeau’s, muziek en vooral veel gezelligheid. Het was een ontspannen middag, precies zoals ze wilden. Natuurlijk super leuk om dit in je eigen tuin te doen, zodat je daar echt helemaal thuis bent maar toch alles verzorgd is. ’s Avonds was er een BBQ en werd er nog veel nagepraat, gelachen en genoten.
Een prachtige dag om op terug te kijken

Bruiloft Stadhuis Rotterdam en tuinfeest Ridderkerk

Review Bruidspaar uit Ridderkerk

Suzanne heeft onze bruiloft vastgelegd en wat zijn we super blij met de foto’s. De mooie momenten en emoties zie je op de foto’s helemaal terug. We wilden foto’s die “niet standaard” zijn en dat is naar onze mening meer dan gelukt. Verder is het super fijn samen werken met Suzanne omdat ze een super professional maar ook gewoon een heel fijn mens is die je graag erbij hebt op zo’n dag. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een top trouwfotograaf. Nogmaals super bedankt lieve Suzanne. Wij blijven nog even nagenieten! Melanie & Dennis, bruiloft september 2023

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Ridderkerk of Rotterdam?

Ga jij nou ook trouwen in de omgeving van Rotterdam? Bijvoorbeeld Ridderkerk? En zoek je nog een spontane en enthousiaste bruiloftfotograaf? Doe dan hieronder de trouwdatum check en ik (Suzanne Fotografie) neem contact met jullie op!