Trouwfotograaf Tilburg Noord Brabant

Trouwen in Tilburg bij auberge de bonheur

Bram en Anne hadden Auberge de Bonheur uitgekozen als trouwlocatie. Dichtbij en met een prachtige tuin. En ze zochten nog een fotograaf voor spontane en sprankelende foto’s. Dat is wat 1 + 1 = 2 maakt voor mij als fotograaf. Er was direct een leuke klik tussen ons en ze besloten dat ze hun huwelijk met mij als bruidsfotograaf wilden. Wat een feest! 

 

Trouwfotograaf Tilburg Noord Brabant

 


Trouwfotograaf in Noord-Brabant

Bruiloften in Brabant zijn voor mij als fotograaf altijd een feest. Vaak zijn het spontane mensen, leuke feesten en een gezellige en losse sfeer. Zelfs op zo’n chique locatie als Auberge du Bonheur. Wat een prachtige locatie zo bij het bos in Tilburg. Vroeger studeerde ik zelf in Breda en ik rij paard in Hooge Zwaluwe. Brabant is dus altijd als fotograaf een prachtige uitstap en ik ga daar heel graag te werk als trouwfotograaf.

 

 

 


Fotoreportage in het bos in Tilburg

Brabant kent prachtige plekken om te fotograferen, zoals de Loonse en Drunense Duinen. Maar het bos achter Auberge de Bonheur is ook een prachtige fotoshootlocatie. Het is er rustig met afwisseling in het landschap. De ceremoniemeester was ook mee, voor extra spontane foto’s. Gewoon zoals je bent toch?  

 

Trouwfotograaf Tilburg Noord Brabant

 


Taart en toast, fotograaf van spontane momenten

Na de mooie ceremonie tijd voor wat rust en dus ook voor mij de spontane momenten. Met de bruidskindjes kijken naar de taart, de felicitatie tussen de ouders, de lach van vrienden. De gekke cadeautjes. Voor mij als fotograaf heerlijk om dit soort spontane foto’s te mogen vastleggen. 

 

Trouwfotograaf Tilburg Noord Brabant

 

 

Fotograaf feest Tilburg

In de middag, na de prachtige taart van Cake 5 hebben we groepsfoto’s gemaakt, een gezellige borrel, uitgebreid diner en natuurlijk een mooi feest.
Brabantse feestjes zijn altijd goed toch? Ik geniet ervan om het feest te fotograferen. Kijk mee en geniet

Trouwfotograaf Tilburg Noord Brabant

Ben je verloofd in Brabant

Ga jij nou ook trouwen in Noord-Brabant? Bijvoorbeeld Tilburg of Breda? En zoek je nog een spontane en enthouiaste fotograaf? Doe dan hieronder de trouwdatum check! en zie gelijk of ik als trouwfotograaf nog beschikbaar ben