Fotoreportage

Zakelijke fotoshoot

Het eerste wat mensen vaak zien bij je bedrijf is de website of de instagram-pagina. Het is de eerste indruk en die moet goed zijn toch?

Inmiddels heb ik gemerkt dat in zakelijke fotoreportages er veel verschillende wensen zijn.
Bijvoorbeeld een beeldbank, met zo veel mogelijk foto’s zodat je dit mooi kan afwisselen op je socials en op je website. Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om dit ieder kwartaal of half jaar opnieuw te laten schieten. Je bedrijf groeit met je mee.
Personal Branding, zeker als ZZP-er zijn goede portretfoto’s onwijs belangrijk. En met goed bedoel ik ook echt goed. Die laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Geen gemaakte glimlach, maar zelfverzekerd en met plezier ondernemen.
Ook voor portretfoto’s van je medewerkers kan je terecht, of zomaar wat losse beelden.

Passend bij jouw bedrijf!

Suzanne Fotografie helpt je graag aan foto’s die passen bij je bedrijf en die uitstralen wat je bedrijf is.
Ik maak profielfoto’s van de medewerkers, of bijvoorbeeld voor je personal branding sessie.

Van te voren stemmen we af over de wensen, dit bijvoorbeeld door een moodboard of (video) brainstorm sessie. Als je zelf al een duidelijk beeld voor ogen hebt mag je dat natuurlijk laten weten.

Referenties

Eerdere foto-opdrachten heb ik gedaan bij o.a.:

-Personal Fitness 4 You

-Beautymakers

-Hoeve Rijlaarsdam

-MEEK2

Ook tijdens evenementen fotografeer ik, bijvoorbeeld tijdens Horse Event voor Bokt.nl en de Paard- en Sportdag in Dordrecht.

Investering

Graag stem ik met uw bedrijf de exacte wensen af. Bedrijfsfotografie start bij €245 (excl. btw) voor een uur fotografie met afstemming vooraf over de wensen en eventueel een moodboard. Wilt u liever dat ik een dagdeel kom? Veel foto’s van verschillende werknemers of andere specifieke wensen? Stuur mij een berichtje, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Na de shoot ontvang je binnen enkele weken een persoonlijke pagina met de allerleukste foto’s en de mogelijkheid tot het nabestellen van foto-afdrukken.

Wil je nog meer foto’s zien? Hierboven heb ik een klein portfolio zodat je een indruk van mijn fotografiestijl kan krijgen. Uiteraard is iedere fotoreportage persoonlijk en daarmee gelijk uniek. Je kan je voorkeur aangeven voor een bepaald soort foto maar uiteindelijk maken we samen nieuwe en unieke beelden, die helemaal passen bij hoe jullie zijn.

Contact

Get In Touch