Dieren

Fotoreportage

Dieren

Dieren

Met je paard of hond op de foto. Dit is hoe ik begon met fotografen en wat ik nog steeds zo graag doe! Je beste maatje, dat verdienen ze om een keer netjes op de foto gezet te worden.

De connectie

Daar draait het om, te laten zien hoe veel jij van je dier houdt en hij van jou. Samen de band vastleggen, voor de camera lekker knuffelen, spelen en mooie beelden eraan overhouden.

Speciaal voor paarden

De liefdevolle knuffelfoto’s wissel ik graag af met wat portretten van het dier alleen. Hierbij kunnen we eventueel gebruik maken van een fotohalster. Ik heb deze in mijn bezit en in de nabewerking haal ik in Photoshop het halster weg indien gewenst. Zo lijkt het net alsof je paard los staat. Voor een hond die goed naar commando’s luistert is dat natuurlijk niet nodig. Dieren hebben natuurlijk altijd een eigen wil, dus nemen we rustig de tijd voor de fotoshoot. We zorgen voor wat afleiding maar vooral voor plezier tijdens het foto’s maken.

Van jong tot oud

Jonge dieren zijn op hun allerliefst, we praten ertegen alsof het onze eigen baby’s zijn. Ik vind veulens, puppy’s of kittens op de foto zetten ook echt enorm leuk om te doen. Helaas moeten we soms ook afscheid nemen van ons dier, dan leggen we voor de allerlaatste keer de mooiste momenten vast. Die kan je dan altijd even terugkijken.

Net dat beetje extra

Samen overleggen we voor de beste locatie voor een fotoshoot. Dit kan in de buurt van stal of van je huis, maar een mooi bos, strand of zandvlakte is natuurlijk ook altijd goed! Daarmee kan je net een beetje uniekere foto’s vaak maken.

Zelf kom ik uit Ridderkerk, maar ik fotografeer regelmatig in Rotterdam, Breda, Dordrecht en de Hoeksche Waard. Mijn favoriete locaties zijn op het strand of bijvoorbeeld in de Soesterduinen of Surea. Afhankelijk van het seizoen kunnen we ook de heide of een bloesemboom opzoeken.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen.
Ik bied een paar standaard pakketten aan maar als je toch wat anders wil, maken we een overeenkomst op maat.
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1399,- incl. btw

9 uur trouwfotografie

Minimaal 400 zorgvuldig nabewerkte foto’s binnen 4 weken geleverd

Foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en familie

Sneak-peek binnen 48 uur met minimaal 10 foto’s

Persoonlijke pagina

Kennismakingsgeprek en voorbereidingsgesprek (eventueel digitaal)

Luxe album van 20x20cm met 20 pagina’s

Inclusief reiskosten binnen Nederland / Vlaanderen

Dieren

Contact

Get In Touch