Gezin

Fotoreportage

gezin-Zwanger-newborn

Gezin

Als ik aan jou zou vragen, wat is het belangrijkste in je leven? Is je antwoord: mijn gezin? Misschien is het dan goed om ook te bedenken hoe vaak je fijne foto’s hebt om op terug te kijken. Natuurlijk wordt er wel eens een foto gemaakt van jullie, tijdens een vakantie, dagje weg of feestje. Maar hoeveel van deze foto’s kijk je regelmatig terug of staan jullie allemaal goed op? Ja dat is zonde he.

Tijd voor een mooie fotoshoot door een professionele fotograaf.

Dit kan met je hele gezin zijn maar natuurlijk ook met je gezin-in-wording, tijdens je zwangerschap. Inmiddels heb ik fotoreportages gedaan met kindjes apart, baby’s, gezinnen en grotere families bij elkaar.  Tijdens het fotograferen leg ik de band tussen jullie vast. We gaan niet gedwongen poseren maar vooral lekker spelen, ontspannen en er een gezellig moment van maken. Ondertussen maak ik foto’s zodat jullie de mooie momenten weer later kunnen terugkijken. Hieronder neem ik je even mee in de verschillende vormen van gezinsfotografie die ik doe.

Zwangerschap

Yessss! Gefeliciteerd!

Er is een kleintje op komst. Sinds ik zelf in 2021 mama ben geworden kijk ik hier toch echt heel anders op terug. Zo bijzonder hoe die kleine in je buik groeit. Een zwangerschapsfotoshoot kan als aankondiging gebruikt worden, gender-reveal of om het mooi vast te leggen. Dit doe ik meestal tussen de 32 en 36 weken zwangerschap. De foto’s zijn liefdevol, spontaan en vooral zoals je echt bent.

NewBorn Lifestyle

Alle cliche’s zijn waar. “Ze worden zo snel groot” . En dat is gewoon zo kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Daarom fotografeer ik baby’s het liefst als ze echt nog maar net geboren zijn.

Dit doe ik op een lifestyle manier. Rustig bij jullie thuis, vol met liefde, pure momenten.

Gezin

Echt even met zijn allen op de foto! Maar niet geposeerd in een studio maar lekker in het bos, op het strand of bij jullie thuis. Spontane foto’s die de band tussen jullie laat zien. Dus die knuffel van mama, stoeien met papa of het spelen met de hond. Ik neem de tijd voor een fotoshoot, maar zorg ook zeker dat het niet te lang duurt. Chagrijnige kindjes wil je niet he, maar ik haal mijn trucendoos open zodat iedereen er gezellig op staat.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen.
Ik bied een paar standaard pakketten aan maar als je toch wat anders wil, maken we een overeenkomst op maat.
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1399,- incl. btw

9 uur trouwfotografie

Minimaal 400 zorgvuldig nabewerkte foto’s binnen 4 weken geleverd

Foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en familie

Sneak-peek binnen 48 uur met minimaal 10 foto’s

Persoonlijke pagina

Kennismakingsgeprek en voorbereidingsgesprek (eventueel digitaal)

Luxe album van 20x20cm met 20 pagina’s

Inclusief reiskosten binnen Nederland / Vlaanderen

Gezin

Contact

Get In Touch