Informatie & Levering

Zoooo veel vragen?! De meest gestelde vragen over een fotoshoot beantwoord ik gelijk voor je

Hoe gaat zo’n fotoshoot?

Dat ligt eraan. Vraag je mij als fotograaf voor je bruiloft? Dan bepaal jij de datum. Voor losse fotoreportages komen we de datum gezamenlijk overeen.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Mijn doel is om mooie beelden te creëren die je keer op keer meenemen naar mooie en belangrijke momenten uit je leven. Ik hou ervan om de verbinding aan te gaan, ga mee aan in het verhaal en leer graag de ander kennen. Maar ik hou rekening met jullie, reken op ongeveer 1,5 uur voor een fotoshoot. Is dit te lang? Dan stoppen we eerder. Zeker bij het fotograferen van kinderen is soms een kortere tijd wenselijk.

Hoe kenmerken de foto’s zich?

Sprankelend, Spontaan en Storytelling.
Dat zijn de drie S-en waar ik vanuit werk. Ik vind het belangrijk om jullie op je gemak te stellen, zo veel mogelijk echte momenten te hebben hoewel ik kan helpen met poseren. En dat jullie op je gemak zijn. De storytelling volgt vanuit daar, omdat er een ontspannen sfeer is. De extra S, is de S van Suzanne. Dat ben ik en ik zorg dat al deze elementen met elkaar verbonden worden.

Hoe snel krijg ik de foto’s?

Zo snel mogelijk! Bij bruiloften lever ik binnen een paar dagen een preview en de gehele gallerij binnen 6 weken. Bij fotoshoots is dit al binnen 3 weken. Dit is wel na gehele betaling van de factuur.

En een album of ander fotoproduct?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de leverancier. Een album bespreek ik altijd uitgebreid met jullie, maar omdat ik met exclusieve en professionele leveranciers werk is de levertijd ongeveer twee weken. Hierna zal ik het zelf controleren en vervolgens verzenden naar jullie. Komen jullie het liever halen? Dat mag natuurlijk ook, super gezellig!

Kan het retour?

Fotoproducten worden persoonlijk gemaakt en kunnen daarom in principe niet retour. Mocht het gaan om de kwaliteit, laat het zo snel mogelijk weten dan proberen we samen met de leverancier een oplossing te vinden. Als je niet tevreden bent met de foto’s uit de reportage verwijs ik je naar mijn algemene voorwaarden. Maar, dit komt gelukkig heel zelden voor!

Wat moet ik aan met een fotoshoot?

Ahhh ja moeilijke vraag he? Gelukkig heb ik daarover een uitgebreide blog geschreven. Twijfel je toch? Stuur mij een berichtje. Maar lees vooral eerst even hier Wat moet ik aan?

Wat doen we met slecht weer?

We wonen helaas in Nederland. We verzetten shoots alleen met regen of hele harde wind. Of we zoeken een binnenlocatie. Bruiloften worden niet verzet vanwege het weer.

Nog vragen?

Stuur dan even een berichtje, ik beantwoord ze graag!


 

bruidsfotograaf Suzanne van Dijk
Dit ben ik!
bruidsfotografie trouwreportage sluier bruid

    bruidsfotograaf ridderkerk rotterdam Suzanne van Dijk
    Menu