Loveshoot

Fotoreportage

Loveshoot

Loveshoot

Na heel veel vakantieselfies, gekke foto’s wordt het wel een keer tijd voor een echte fotoshoot. Of misschien heb je al eens eerder een fotoreportage samen gedaan? Als fotograaf leg ik jullie echte liefde vast en zorg ik dat jullie met plezier op de foto gaan! We noemen zo’n fotoreportage een loveshoot!
Het leuke is, het is eigenlijk een uur lang lekker extra knuffelen en vervolgens heb je prachtige foto’s om op terug te kijken.

Love is in the air!

Je kan een loveshoot voor een bepaalde gelegenheid doen, bijvoorbeeld als je een jaar of een bepaald aantal jaar samen bent. Maar wat ook super leuk is, dit vooraf van je bruiloft te doen, je kan dan de foto’s als uitnodiging gebruiken!
Wil je een fotoshoot tijdens je zwangerschap? Dat kan natuurlijk ook, dit is ook enorm speciaal!

Maak gebruik van deze mogelijkheid en laat Suzanne Fotografie ervoor zorgen dat jullie liefde straalt op de foto’s. Samen kiezen we een geschikte locatie uit, ik ben zelf altijd fan van de natuur maar op een industriële locatie kan ook erg tof zijn. Ik ken behoorlijk wat mooie fotolocaties en deel die graag met jullie. Sommige zijn wel seizoensgebonden, zoals de heide.

Spannend?

Ik snap dat het best onwennig en ongemakkelijk kan zijn om op de foto te gaan. Maar geen zorgen, ik help jullie je op je gemak te stellen en geef soms opdrachtjes of aanwijzingen zodat jullie zo goed mogelijk erop staan!

Mijn doel is vooral om ontspannen foto’s te maken waarop jullie liefde goed zichtbaar is. Ik voer gesprekjes met jullie, leer je kennen en zorg ervoor dat het een superleuke fotoreportage wordt.

Is het winter of slecht weer?

Dan kan het ook indoor loveshoot worden, gewoon bij jullie thuis. We maken er een lifestyle fotoreportage van. Belangrijk is dat het een omgeving is die goed bij jullie past, dus eventueel is thuis of in de achtertuin ook mogelijk. We nemen de tijd om even te wennen aan voor de camera staan en zorgen voor een ontspannen shoot. Na de shoot ontvang je binnen enkele weken een persoonlijke pagina met de allerleukste foto’s en de mogelijkheid tot het nabestellen van foto-afdrukken.

Zelf kom ik uit Ridderkerk, maar ik fotografeer regelmatig in Rotterdam, Breda, Dordrecht en de Hoeksche Waard. Mijn favoriete locaties zijn op het strand of bijvoorbeeld in de Soesterduinen of Surea. Afhankelijk van het seizoen kunnen we ook de heide of een bloesemboom opzoeken.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen.
Ik bied een paar standaard pakketten aan maar als je toch wat anders wil, maken we een overeenkomst op maat.
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1399,- incl. btw

9 uur trouwfotografie

Minimaal 400 zorgvuldig nabewerkte foto’s binnen 4 weken geleverd

Foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en familie

Sneak-peek binnen 48 uur met minimaal 10 foto’s

Persoonlijke pagina

Kennismakingsgeprek en voorbereidingsgesprek (eventueel digitaal)

Luxe album van 20x20cm met 20 pagina’s

Inclusief reiskosten binnen Nederland / Vlaanderen

Loveshoot

Contact

Get In Touch