Nabestellen

Nabestellen:

Na een fotoshoot krijg je in principe binnen 2 weken een persoonlijke nabestelpagina. Hiervan mag je kosteloos:

-15 foto’s op webformaat uitzoeken met een logo in de hoek (Deze foto’s zijn prima voor op facebook of bijvoorbeeld bokt maar als je deze afdrukt worden ze onscherp, daarom kan je ze nabestellen op groot formaat. Ze zijn verkleind naar een formaat van 600×900.)

-1 foto op volledig digitaal formaat, deze kan je zelf laten afdrukken of bijvoorbeeld als bureaubladachtergrond gebruiken. Hier staat geen logo op, ze mogen niet op social media verspreid worden.

Wil je meer foto’s nabestellen?
Foto’s op webformaat kunnen voor €2,- per stuk worden besteld. Bij meer dan 10 foto’s wordt het €1,- per stuk.
Foto’s op volledig digitaal formaat kunnen voor €7,50 per stuk worden besteld. Bij meer dan 5 foto’s wordt het €5,- per stuk.

*Nieuw*

Kunt u niet kiezen welke foto’s u op groot formaat wilt? Bestel ze dan allemaal! Hiervoor worden speciale tarieven gerekend. Het versturen kan via WeTransfer of op een CD (meerprijs €3).Had u een fotoshoot van meerdere dieren, dan gelden er speciale tarieven. Neem hiervoor contact op.

Foto’s direct laten afdrukken?

Maarja zo’n digitale foto, het is toch veel leuker om een foto aan de muur te hebben? Of als telefoonhoesje?10909743_10206031819339643_536258793_o

Suzanne Fotografie werkt met een speciale nabestelpagina. Hierin kunt u direct de fotoproducten kiezen en bestellen. Bij fotoproducten kunt u denken aan foto afdrukken, canvas, foto’s op hout, plexiglas, puzzels, broodtrommels en telefoonhoesjes.
Staat het object of de maat van keuze er niet tussen? Stuur dan even een berichtje, dan zoek ik uit of het mogelijk is.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn zonder verzendkosten.

De foto’s worden besteld via Oypo en afgedrukt bij Profotonet.

Op verzoek kunnen er ook speciale bewerkingen worden toegevoegd, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!
Wilt u een afdruk met een speciale bewerking? Laat het dan weten voordat u de bestelling plaatst!