Over mij

Hi! Suzanne hier! Benieuwd naar wie ik ben? Nou daar gaan we!

Hey Fotograaf!

De meeste mensen noemen mij, Suus of Suuszels. Ik luister ook naar “hey fotograaf!” zo word ik vaak aangesproken, maar toch geef ik wel de voorkeur aan Suus of Suzanne.

Samen voor het mooiste resultaat

Mijn doel is om mooie beelden te creëren die je keer op keer meenemen naar mooie en belangrijke momenten uit je leven. In mijn foto’s vertel ik graag een verhaal, door het laten zien van de echtheid en vastleggen van emoties. Wat ik zo leuk vind aan fotografie, de afwisseling, diversiteit en creativiteit die ik erin kwijt kan. Geen enkele fotoshoot of bruiloft is hetzelfde. Ik ben erg gericht op de ander en zie fotograferen dan meer als een samenwerking. Ik wil dat de ander op de foto staat zoals diegene is, ontspannen, vrolijk en met echte emoties. Ik hou ervan om de verbinding aan te gaan, ga mee aan in het verhaal en leer graag de ander kennen.

Lief, licht en levendig.

Met mijn foto’s leg ik de liefde vast, in een lichte fine-art fotografiestijl.
Dit kan liefde zijn op een bruiloft, tussen je familie of de liefde tussen mens en dier. Mijn kleurenfoto’s wissel ik af met een deel zwart-wit, soms spreekt dit namelijk nog meer en laat het meer de emotie en kern zien. Ik maak het liefst levendige foto’s, waarin iets gebeurt. Een emotie, een handeling, een kus of knuffel.

Just so you know

Maar goed, wie ben ik nou nog meer? Ik ben natuurlijk iemand met een liefde voor fotografie maar ben daarnaast Social Worker. Ik vind het dus erg leuk om met mensen om te gaan en zeker met fotografie komt dit mooi naar voren. Ik heb een enorme liefde voor taart, maar ook voor sporten. Ik woon in Ridderkerk, samen met mijn vriend en onze knappe kat Oreo. Sowieso ben ik een dierenvriend, ik rij graag paard en een van mijn droom graag over safari’s in Afrika. Verder ben ik altijd in voor een leuk bordspelletje!

Let’s meet!

Maakt dit dat je zegt, hey fotograaf, ik wil jou wel leren kennen?
Stuur dan even een berichtje, dan maken we een leuke afspraak!

bruidsfotograaf Suzanne van Dijk
Dit ben ik!
Fotograaf Suzanne van Dijk
trouwfotograaf ridderkerk rotterdam Suzanne van Dijk
Zo blij ben ik als ik mag fotograferen. Ik doe ook een dansje bij iedere nieuwe boeking!

  bruidsfotograaf ridderkerk rotterdam Suzanne van Dijk

  They call me a dreamer….

  Dromen mag, ik hou ervan! Uiteraard in mijn slaap maar ook overdag. Ik mag vaak mensen hun droomdag beleven op hun bruiloft. Zelf heb ik ook een paar fotografie-dromen. Help jij mij die uitkomen? Stuur even een berichtje, samen komen we er dan hopelijk uit!

  • Een huwelijksaanzoek vastleggen
  • Een bruiloft in het buitenland
  • Een loveshoot op echt een gave locatie op IJsland of op safari tussen de giraffen in Afrika
  • Een bruiloft met paarden erbij
  • Een koppel volgen bij hun huwelijk, zwangerschap, new born en later gezinsreportage
  • Een trash-your-dress shoot
  Menu