Hi, ik ben Suzanne

bruidsfotograaf

Over mij
Over mij

Hi! Suzanne hier! Dus je bent nieuwsgierig wie degene is achter Suzanne Fotografie? LogischDe meeste mensen noemen mij, Suus of Suuszels. Ik luister ook naar “hey fotograaf!” zo word ik vaak aangesproken, maar toch geef ik wel de voorkeur aan Suus of Suzanne.

Samen met mijn gezin woon ik in Ridderkerk. Ik hou van reizen, knuffelen met de katten, spelen met mijn zoontje, sporten en taart. Anderen omschrijven mij als lief, spontaan en energiek.

Dit laat ik ook zijn in mijn fotografie. De liefde, maar ook zeker de spontane momenten en ik spring van hot naar her om de mooiste momenten te vangen. Hierdoor lever ik sprankelende foto’s af die het verhaal van je mooiste dag vertellen.
Want oohhh hoe mooi zal jouw bruiloft wel niet zijn? Ik vind het altijd zo leuk om de bijzondere verhalen te horen, maar zeker om dit te beleven. Zelf ben ik in 2020 getrouwd en wat vind ik het nog heerlijk om door mijn album te kijken en weer even in het gevoel te stappen van de dag.

Naast fotograaf ben ik ook coach voor creatieve ondernemers. Ik vind het belangrijk om als ondernemer autentiek te zijn en vooral te doen waar je zelf blij van wordt. Niet alleen als ondernemer trouwens, zeker als bruidspaar!

Let’s meet!

Maakt dit dat je zegt, hey fotograaf, ik wil jou wel leren kennen?
Stuur dan even een berichtje, dan maken we een leuke afspraak!

 

 

Over mij

Work

Bekijk mijn werk

ik nodig je van harte uit een kijkje te nemen in mijn eerdere werk. 

Over mij
Over mij
Over mij

Contact

Get In Touch