Familie

Fotoreportage Gezin

Als ik aan jou zou vragen, wat is het belangrijkste in je leven? Is je antwoord: mijn gezin? Misschien is het dan goed om ook te bedenken hoe vaak je fijne foto’s hebt om op terug te kijken. Natuurlijk wordt er wel eens een foto gemaakt van jullie, tijdens een vakantie, dagje weg of feestje. Maar hoeveel van deze foto’s kijk je regelmatig terug of staan jullie allemaal goed op?

familiefotografie strand gezin

Let’s create some memories

Als je jezelf herkent in de bovenstaande vragen is het goed om eens  een fotoshoot te boeken! Dit kan met je hele gezin zijn maar natuurlijk ook met je gezin-in-wording, tijdens je zwangerschap. Inmiddels heb ik fotoreportages gedaan met kindjes apart, baby’s, gezinnen en grotere families bij elkaar.  Tijdens het fotograferen leg ik de band tussen jullie vast. We gaan niet gedwongen poseren maar vooral lekker spelen, ontspannen en er een gezellig moment van maken. Ondertussen maak ik foto’s zodat jullie de mooie momenten weer later kunnen terugkijken. Hieronder neem ik je even mee in de verschillende vormen van gezinsfotografie die ik doe.

gezinsfotografie

Zwangerschap

De momenten gaan snel voorbij, je zwangerschap duurt 9 maanden maar pas de laatste twee maanden zie je natuurlijk echt hoe mooi je zwanger bent. Dit is een enorm bijzondere periode en hoe mooi is dat om op terug te kijken en later als je kindje groter is te laten zien hoe het was tijdens de zwangerschap. Deze fotoreportage doen we buiten in de natuur maar eventueel ook binnen, dit mag alleen of samen met je partner. Vaders zijn ook minstens zo belangrijk als moeders om vast te leggen. Zo combineren we een loveshoot en een familiereportage in één.

zwangerschapsfotografie

Newborn

En dan, na 9 maanden is het zover! Jullie kleine wondertje is geboren. Jullie hebben op zijn minst 9 maanden mogen aftellen om je baby in je armen te mogen sluiten. De liefde spat ervanaf en is onmogelijk met woorden te beschrijven. Maar, via foto’s kan ik dit wel vastleggen. Ik kan bij jullie thuis komen of we kunnen als je kindje wat ouder is buiten afspreken. De hele fotoshoot draait om jullie kleine in combinatie met jullie zelf. Dit wordt new born lifestyle fotografie genoemd, dit betekent je als fotograaf het dagelijks leven vast legt. Dit is leuk om te doen als je kindje net geboren is, vooral om het kleine vast te leggen maar ook zeker als je baby rond de zes weken oud is. Dan kunnen ze al echt oogcontact maken en lachen. Zo heeft iedere fase van de baby-tijd een uniek moment om vast te leggen.

kindervoetjes familiefotografie

Gezin

En dan, als je kindje een jaar of 1 oud is en kan zitten of al wat stapjes kan doen… Dat is ook weer enorm bijzonder. Maar als ze een jaar of 4 of 12 jaar zijn is het minstens zo bijzonder! Ze maken niet meer dezelfde stappen als de eerste twee jaar, maar veranderen wel snel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, ze spelletjes te laten doen tijdens het fotograferen of een klein opdrachtje geven. Ik hoor regelmatig, maar mijn kind wil helemaal niet op de foto. Dit maakt voor mij juist een leuke uitdaging. Ik begin vaak niet gelijk met fotograferen maar maak eerst even kennis, hierdoor merk je dat de kinderen meer ontspannen en op een natuurlijkere wijze kan vastleggen. Ook hierbij draait het weer om de band tussen jullie gezin vast te leggen!

gezinsshoot baby ouders photoshoot

Is het winter of slecht weer?

Dan kan het ook binnen fotoshoot worden, gewoon bij jullie thuis. We maken er een lifestyle fotoreportage van. Belangrijk is dat het een omgeving is die goed bij jullie past, dus eventueel is thuis of in de achtertuin ook mogelijk. We nemen de tijd om even te wennen aan voor de camera staan en zorgen voor een ontspannen shoot.
Na de shoot ontvang je binnen enkele weken een persoonlijke pagina met de allerleukste foto’s en de mogelijkheid tot het nabestellen van foto-afdrukken.

newborn fotografie photoshoot baby
gezin fotografie photoshoot

Meer weten? Stuur een berichtje!

  Fotoreportage Basis
  €199,-Excl. Reiskosten
  • • Fotoreportage van maximaal 1 uur
  • • Kledingwissel mogelijk
  • • Persoonlijke gallery met de mooiste foto's
  • • 8 foto's digitaal in hoge resolutie
  • • Locatie in overleg, ook met zonsondergang mogelijk!
  • • Mogelijkheid tot extra foto's nabestellen

  Uiteraard is iedere fotoreportage uniek, graag zorg ik voor een blijvende herinnering. Wil je bijvoorbeeld een fotoboek of een verlovingsfotoshoot? Dat kan ook!

   Koppels
   Zakelijk
   Menu