Trouwfotografie

Bruidsfotograaf

Jaren of maanden leef je toe naar de mooiste dag van jullie leven. Jullie trouwdag! Wordt het de sprookjesbruiloft waar je altijd al van droomde? Of wordt het een intieme elopement bruiloft met een handjevol gasten?
Het belangrijkste is dat het echt jullie trouwdag is, perfect passend bij wie jullie zijn en waar jullie blij van worden.
Na alle maanden voorbereiden is je bruiloft in slechts een dag voorbij, maar gelukkig zijn er dan de foto’s. En daar kom ik, als bruidsfotograaf, in beeld. Ik maak een prachtige bruidsreportage, zodat je jullie bruiloft steeds weer kunnen herbeleven.

Hieronder leg ik kort uit hoe ik werk, zodat je mijn werkwijze alvast een beetje kan leren kennen. Graag leer ik je beter kennen, stuur dan een berichtje, we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

bruidsfotografie trouwreportage schoenen bruid

Storytelling trouwfotograaf

Ik leg jullie mooiste dag vast, zoals jullie echt zijn met bruidsfotografie. Puur en met emoties van de hele dag. Zo kunnen jullie de dag weer herbeleven als jullie later door een prachtig fotoalbum bladeren. De manier waarop ik werk is een combinatie tussen fine-art en journalistiek. Ik noem het graag storytelling; ik vertel het verhaal van jullie bruiloft door middel van foto’s.

bruidsfotografie rotterdam fotograaf

Puur & met emotie

Het laten zien van de echtheid, vastleggen van emoties en vertellen van verhalen door mijn foto’s. Meer dan een leuke plaat aan de muur, maar een beeld wat een emotie en herinnering oproept. Ik vind het daarom enorm belangrijk om jullie en jullie gasten te leren kennen. Hierdoor kan ik eigen en unieke beelden creëren, die vooral passen bij wie de ander is. Tijdens jullie bruiloft maak ik contact met mensen, zodat ik op ga tussen de gasten en tegelijkertijd zo dichtbij mogelijk de echte momenten sta, zonder te veel poseren. Uiteraard help ik je wel hiermee als je dit wilt.

bruiloft trouwreportage fotograaf

Voorbereidingen

Als je op zoek bent naar een fotograaf voor je bruiloft dan is een klik heel belangrijk. Het is een hele speciale dag, waarbij ik de hele dag met jullie als bruidspaar mee loop. Daarom maken we van te voren al kennis en spreken we de dag uitgebreid door. Zo weet ik wat jullie van mij verwachten en kan ik jullie vertellen hoe ik te werk ga.

huwelijk feest trouwerij fotografie

The days after

Nog even nadromen van jullie prachtige dag. Het is voorbij gevlogen, maar wat heb je genoten? Binnen 3 dagen stuur ik jullie een preview zodat jullie al snel de eerste foto’s hebben. In de weken erna lever ik alle foto’s digitaal af, deze komen in een eigen gallery zodat je ze goed kan bewonderen. Nog veel leuker als de foto’s digitaal is een echt album om door te bladeren, zodat je deze rustig uit de kast kan pakken en met je familie nog kan herbeleven.

bruidspaar dansen trouwfotografie
Heelsum Fletcher bruiloft

Hiernaast ziet u een voorbeeld prijs voor bruidsfotografie.
Dit is gebaseerd op 9 uur trouwfotografie.

Uiteraard is iedere bruiloft uniek. In een persoonlijk gesprek kunnen we een persoonlijke offerte maken die perfect past bij jullie. Trouwen jullie in het buitenland of is het een elopement?
Ook dan fotografeer ik jullie graag!

In de flyer staan de uitgebreide prijzen en informatie.

Liefs, Suzanne

Fotograaf Suzanne van Dijk

Meer weten? Stuur een berichtje!

    Dieren
    Menu