Tarieven

Benieuwd naar de tarieven voor de fotoshoot?

Fotoshoots zijn ten alle tijden volledig naar wens in te vullen. Van te voren wordt overlegd over de invulling van de shoot. Suzanne Fotografie biedt in principe drie basis pakketten aan maar er kan in overleg altijd een pakket naar wens worden samengesteld!

Wil je wat anders of ben je met een grote groep (meer dan 4 dieren of personen)? Of interesse in een commerciële rapportage?

Neemt u dan alstublieft contact op via het contactformulier of mijn facebookpagina.

 

Lees van te voren de algemene voorwaarden.


 

Fotoshoot Simpel €65,-*:DSC07548 kopie

Een fotoshoot van maximaal één uur. Dit pakket is geschikt als je maar enkele foto’s wilt. Bijvoorbeeld alleen rijfoto’s, of enkel wat portretfoto’s voor bijvoorbeeld op je CV. Dit pakket kan bij zowel personen als bij dieren. Wel wordt vooraf afgestemd wat voor foto’s er gemaakt zullen worden. Je krijgt 15 foto’s op webformaat en 1 foto op hoge resolutie of €5 afdruktegoed.

 

 

Fotoshoot Normaal €100,- *DSC08783-1
Een fotoshoot van ongeveer 1,5 à 2 uur. Dit pakket wordt meestal gekozen. Deze is geschikt voor foto’s met je paard, hierbij valt te denken aan portretfoto’s, rijfoto’s en eventueel losgooifoto’s.  Blackfoto’s behoren ook tot de mogelijkheden. Maar ook voor loveshoots of een fotoshoot met het hele gezin is dit goed mogelijk! Er is ruim de tijd voor alle foto’s en Suzanne denkt mee met de beste composities. Het is ook mogelijk om zowel dier en gezin te combineren, bijvoorbeeld met zijn allen met de hond op de foto en ook wat foto’s van de hond apart en het gezin. Je krijgt alle gelukte foto’s op webformaat (ongeveer 30 tot 50 ) en je mag 3 foto’s uitkiezen op hoge resolutie of €10 afdruktegoed.

 

 

Fotoshoot Deluxe €180,- *DSC08283
Een zeer uitgebreide fotoshoot van maximaal 3 uur. Er wordt optimaal gekeken naar de wensen en de invulling. Dit is uitermate geschikt als je met een grote groep op de foto wilt of meerdere paarden of honden (maximaal 3). Je krijgt hierbij alle gelukte foto’s op webformaat (ongeveer 40 tot 60) en daarnaast 5 bestanden op hoge resolutie naar keuze of €20 afdruktegoed.

 

 

*Alle prijzen zijn excl. reiskosten vanaf postcode 2984 in Ridderkerk, er wordt €0,20 per km retour gerekend. Na 1 uur reizen wordt er  5 euro per uur gerekend.

**in overleg kan er afgeweken worden van de bestanden op hoge resolutie en dit kan omgezet worden in nabesteltegoed.

Meer foto’s nabestellen is altijd mogelijk. Kijk hiervoor bij de nabesteltarieven.