Trouwfotografie

Op zoek naar een trouwfotograaf in Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Breda of Den Haag. Ook in andere plaatsen ben ik beschikbaar, maar in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland ben ik het meest actief als bruidsfotograaf. Spontane en sprankelende fotografie kenmerkt mij als fotograaf op jullie Bruiloft.

Portfolio

Trouwfotograaf

Hoeraaaa! Eindelijk is het zo ver! Jullie mogen je bruiloft gaan plannen en zoeken een ervaren, spontane en betrokken trouwfotograaf. Een fotograaf die jullie op je gemak stelt, betrokken is, om weet te gaan met moeilijke lichtsituaties, spontane en sprankelende beelden maakt. Dan ben ik, Suzanne van Suzanne Fotografie een match! Als bruidsfotograaf hou ik van een spontane, soms wat out-of-the-box bruiloft, met veel spontane, sprankelende momenten. Ik leg jullie liefde vast, tussen jullie onderling maar ook zeker de band met de familie, kinderen en eventueel dieren. Ik hou van kleurrijke fotografie, zodat je de beelden over 25 jaar nog steeds met een big smile terug kan kijken.

Ik kom zelf uit Ridderkerk en fotografeer veel in Rotterdam, Dordrecht, de Hoeksche Waard en andere plekken in Zuid-Holland. Soms ook in Breda, Utrecht of Zeeland. Oh en strandbruiloften in Hoek van Holland vind ik ook geweldig
Mag ik jullie bruiloft ook fotograferen?

Mijn lievelingsbruiloften zijn: Spontaan, Sprankelend en omringd door liefde.
Trouw je op het strand of in het bos? Bij een kasteel of misschien een boerderij?
Ik vind het erg tof als het een bruiloft net wat anders als normaal is, dit zorgt juist voor spontane foto’s
Bijvoorbeeld met dieren op je bruiloft, kinderen (van jezelf of naasten) of misschien heb je wel een thema-bruiloft?
Hieronder leg ik kort uit hoe ik werk, zodat je mijn werkwijze alvast een beetje kan leren kennen. In mijn trouwbrochure kan je alle informatie rustig teruglezen.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen. 
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1597,- incl. btw

  • 9 uur trouwfotografie
  • Reiskosten door Nederland en Vlaanderen
  • Luxe album 20x20cm incl 20 pagina’s
  • Preview binnen enkele dagen
  • Digitale foto’s op hoge resoluite
  • incl. kennismaking en detailgesprek

Met het pakket van 9 uur fotografie heb je (afhankelijk van je planning vaak) foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en groepsfoto’s.
Graag denk ik met jullie mee over de mogelijkheden.

Informatiebrochure

In deze brochure staat meer informatie over mij, mijn werkwijze en de pakketten fotografie uitgebreider omschreven.
Je ontvangt deze als PDF in je mailbox (verder ontvang je geen spam of nieuwsbrieven 😉 )

Voorbereidingen

Als je op zoek bent naar een fotograaf voor je bruiloft dan is een klik heel belangrijk. Het is een hele speciale dag, waarbij ik de hele dag met jullie als bruidspaar mee loop. Daarom maken we van te voren al kennis. Je nodigt de fotograaf uit op je feestje, dan is het toch belangrijk dat het klikt? In principe hebben we een kennismakingsgesprek en van te voren nog een detailgesprek.

Puur & met emotie

Het laten zien van de echtheid, vastleggen van emoties en vertellen van verhalen door mijn foto’s. Tijdens de fotoshoot stel ik je bijvoorbeeld vragen om deze emoties op te roepen, zo zijn ook deze foto’s spontaan en liefdevol.

Storytelling fotografie

De ene fotograaf noemt het journalistieke fotografie, de andere spontane fotografie maar ik vind storytelling altijd mooi.
Ik fotografeer jullie verhaal.
Het liefst van begin tot eind, net als jullie verhaal tijdens de ceremonie.
Hierbij fotografeer ik spontane momenten, blikken die jullie niet zien, het kindje dat van de taart snoept of de knuffel die je geeft aan je moeder.

The days after

Nog even nadromen van jullie prachtige dag. Het is voorbij gevlogen, maar wat heb je genoten?
Binnen enkele dagen stuur ik jullie een preview zodat jullie al snel de eerste foto’s hebben.

In de weken erna ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie. Daarna stellen we samen jullie album samen, je mag zelf kiezen welke foto’s je hierin wilt! 

Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie

Het lijkt mij onwijs leuk om met je in contact te komen, ik hoor graag jullie verhaal en wensen en vind het tof om te kijken of wij een goede match zijn. Dit kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek in Ridderkerk of via teams. Liefs Suzanne Fotografie

Contact

Trouwfotografie