Op zoek naar een (trouw)fotograaf in Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Breda of Den Haag. Ook in andere plaatsen ben ik beschikbaar, maar in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland ben ik het meest actief als trouwfotograaf. Spontane en sprankelende fotografie kenmerkt deze trouwfotograaf.

Trouwfotografie

Gallerij

Trouwfotograaf

Trouwfotografie

Op zoek naar een trouwfotograaf voor je bruiloft in Zuid-Holland? Bij Suzanne Fotografie ben je aan het goede adres!

Ik kom zelf uit Ridderkerk en fotografeert veel in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Zij wordt omschreven als een liefdevolle en spontane fotograaf die mooie foto’s maakt. Spontane, Kleurrijke foto’s met emoties kenmerken haar als trouwfotograaf.
Mag ik jouw bruiloft ook fotograferen?

Mijn lievelingsbruiloften zijn: Spontaan, Sprankelend en omringd door liefde.
Trouw je op het strand of in het bos? Bij een kasteel of misschien een boerderij?
Ik vind het erg tof als het een bruiloft net wat anders als normaal is, dit zorgt juist voor spontane foto’s
Bijvoorbeeld met dieren op je bruiloft, kinderen (van jezelf of naasten) of misschien heb je wel een thema-bruiloft?
Hieronder leg ik kort uit hoe ik werk, zodat je mijn werkwijze alvast een beetje kan leren kennen. In mijn trouwbrochure kan je alle informatie rustig teruglezen.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen. 
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1597,- incl. btw

  • 9 uur trouwfotografie
  • Reiskosten door Nederland en Vlaanderen
  • Luxe album 20x20cm incl 20 pagina’s
  • Preview binnen enkele dagen
  • Digitale foto’s op hoge resoluite
  • incl. kennismaking en detailgesprek

Met het pakket van 9 uur fotografie heb je (afhankelijk van je planning vaak) foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en groepsfoto’s.
Graag denk ik met jullie mee over de mogelijkheden.

Informatiebrochure

In deze brochure staat meer informatie over mij, mijn werkwijze en de pakketten fotografie uitgebreider omschreven.
Je ontvangt deze als PDF in je mailbox (verder ontvang je geen spam of nieuwsbrieven 😉 )

Voorbereidingen

Als je op zoek bent naar een fotograaf voor je bruiloft dan is een klik heel belangrijk. Het is een hele speciale dag, waarbij ik de hele dag met jullie als bruidspaar mee loop. Daarom maken we van te voren al kennis. Je nodigt de fotograaf uit op je feestje, dan is het toch belangrijk dat het klikt? In principe hebben we een kennismakingsgesprek en van te voren nog een detailgesprek.

Puur & met emotie

Het laten zien van de echtheid, vastleggen van emoties en vertellen van verhalen door mijn foto’s. Tijdens de fotoshoot stel ik je bijvoorbeeld vragen om deze emoties op te roepen, zo zijn ook deze foto’s spontaan en liefdevol.

Storytelling fotografie

De ene fotograaf noemt het journalistieke fotografie, de andere spontane fotografie maar ik vind storytelling altijd mooi.
Ik fotografeer jullie verhaal.
Het liefst van begin tot eind, net als jullie verhaal tijdens de ceremonie.
Hierbij fotografeer ik spontane momenten, blikken die jullie niet zien, het kindje dat van de taart snoept of de knuffel die je geeft aan je moeder.

The days after

Nog even nadromen van jullie prachtige dag. Het is voorbij gevlogen, maar wat heb je genoten?
Binnen enkele dagen stuur ik jullie een preview zodat jullie al snel de eerste foto’s hebben.

In de weken erna ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie. Daarna stellen we samen jullie album samen, je mag zelf kiezen welke foto’s je hierin wilt! 

Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie
Trouwfotografie

Contact