Trouwfotograaf Ridderkerk

Fotograaf uit Ridderkerk

Wij gaan trouwen in Ridderkerk! Als ik dat lees maakt mijn hart als fotograaf een sprongetje. Ik woon zelf in Ridderkerk en als trouwfotograaf ken ik de beste plekken voor een bruiloft in Ridderkerk en de fotoreportage. 

Ridderkerk, een plaatsje tussen Rotterdam en Dordrecht in, gelegen in Zuid-Holland. Niet extreem groot maar wel steeds groeiend. In Ridderkerk is wat afwisseling te vinden voor een fotoreportage en natuurlijk voor de trouwlocaties.

Wat wel veel is in Ridderkerk zijn trouwlocaties waardoor zelfs mensen uit bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht en Barendrecht kiezen om in Ridderkerk te trouwen. Een paar voorbeelden, onderaan de blog lees je nog meer trouwlocaties.

een trouwlocatie voor ieder wat wils, Chique zoals Huys ten Donk, Makkelijk zoals het gemeentehuis, Authentiek zoals de Wevershoeve of vertrouwd zoals de Theetuin.

 

Spontane en sprankelende foto’s

 

 

Best spannend he zo’n fotograaf op je trouwdag? Misschien heb je al eerder een fotoshoot gedaan met je partner, gezin of baby. Of misschien is het voor het eerst dat je een echte fotograaf inhuurt. Maak je geen zorgen, alle bruiloften die ik fotografeer in Ridderkerk en omgeving zijn niet van fotomodellen, maar echte mensen. Dat is ook wat ik, Suzanne van Suzanne Fotografie, voor jullie vastleg.

Spontane momenten, zoals bijvoorbeeld het kindje dat van de taart snoept, oma die een knuffel geeft of dat lieve momentje tussen jullie. Ook als je een losse fotoreportage op je bruiloft wil zal ik je op je gemak stellen. Ik help je met poseren maar geef ook kleine opdrachtjes, stel vragen zodat jullie ontspannen op de foto gaan. Op je trouwdag wil je een fijne ervaring hebben toch?


Suzanne Fotografie, de fotograaf uit Zuid-Holland

Uiteindelijk ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Ridderkerk. Dus het lijkt mij goed om mij even voor te stellen. Mijn naam is Suzanne Boers, ik ben 33 jaar en woon met mijn gezinnetje en katten in Ridderkerk. Ik hou van taart, reizen, bootcampen en natuurlijk fotografie. Ik fotografeer heel graag de liefde tussen jullie. Ik heb een opleiding tot Maatschappelijk Werker gevolgd en hierdoor is het voor mij makkelijk om jullie op je gemak te stellen en op te gaan in de groep. Zo kan ik het best de spontane foto’s fotograferen op jullie bruiloft. Dit is best journalistiek, maar zoals ik al schreef, soms help ik je even om net een wat toffere foto neer te zetten. Dat wil je toch?!

Fotolocaties in Ridderkerk

Als bruidspaar wil je ook foto’s van jullie samen. Dit wordt vaak gedaan tijdens een aparte fotoreportage oftewel fotoshoot. Dit is op de bruiloft zelf vaak voor de ceremonie, maar dat is afhaneklijk van jullie dagindeling en wensen. Vaak reken ik ongeveer 1 a 1,5 uur aan de fotoreportage. Dit is echt het momentje samen, om echt die foto’s samen te maken.
Hieronder een rijtje fotolocaties in Ridderkerk.
In het groen: Bijvoorbeeld het Oosterpark, Reyerpark of de Crezeepolder
Bij de Molen in Ridderkerk Rijsoord
Op de trouwlocatie, zoals Huys ten Donk (deze tuin kan je ook afhuren voor je fotoreportage), bij de Paradijshoeve of het park achter de Wevershoeve.
Helaas zijn er weinig binnenlocaties in Ridderkerk, maar het is altijd mogelijk om dit bij een kas of je trouwlocatie te vragen. Anders kunnen we uitwijken naar Rotterdam of Dordrecht voor de fotoreportage, maar laten we hopen op een stralende dag!

 

 

 

Trouwlocaties in Ridderkerk

In Ridderkerk zijn diverse trouwlocaties en fotoshoot locaties. Ik zet hieronder een paar voor je op een rij. Inmiddels ben ik al als fotograaf op diverse bruiloften in Ridderkerk en omgeving geweest. Ik ben zelf ook getrouwd bij de Paradijshoeve!

Waar trouwen jullie? Laat het weten via een berichtje.

 

Trouwfotograaf Ridderkerk