Professioneel trouwfotograaf Ridderkerk, Zuid-Holland

Fotograaf uit Ridderkerk voor jouw mooiste momenten

 Fotograaf uit de regio Rotterdam voor bruiloften, gezinnen, dieren en zakelijke fotoreportages.
Persoonlijk, betrokken & spontaan.


Een fotograaf die spontane, liefdevolle en kleurrijke foto’s maakt op jouw bruiloft? Waarvan je niet door hebt  dat je een fotograaf hebt?
Dan heb je geluk! Ik ben Suzanne Boers, Fotograaf met een specialisme in trouwfotografie. Ik kom zelf uit Ridderkerk, vlakbij Dordrecht / Rotterdam en werk door de hele regio Zuid-Holland als bruidsfotograaf. 

Mijn doel is om jullie mooiste dag, je bruiloft, vast te leggen zoals jullie écht zijn. Spontaan, liefdevol, een beetje gek, kleurrijk. Met oog voor details, maar ook voor de band met je familie. Het liefst lever ik de foto’s van jullie trouwdag af in een luxe fotoalbum, zodat je echt iets tastbaars in handen hebt. Ik raad je aan om de trouwdatum check hiernaast in te vullen, dan laat ik je zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben.

Naast bruiloften ben ik ook beschikbaar als gezin, dieren en bedrijfsfotograaf in Zuid-Holland. Mijn hart gaat wel echt het snelste kloppen als trouwfotograaf, omdat je dan hele verhalen kan vertellen en de liefde van je camera af spat/

Liefs, Suzanne van Suzanne Fotografie, Trouwfotograaf Ridderkerk

Een kijkje in mijn portfolio als fotograaf

Hi, ik ben Suzanne Fotografie!

 

Mijn naam is Suzanne Boers-van Dijk maar veel mensen noemen mij fotograaf, Suus of kleintje. Ik luister naar bijna alles!

 Ik heb een enorme passie voor fotografie en voor de connectie. Dit zal je ook terugzien in zowel de trouwfoto’s als de zakelijke fotoshoots. Door mijn ervaring weet ik goed dit vast te leggen, ook bij mensen die niet ervan houden om op de foto te gaan.

Ik ben gespecialiseerd in trouwfotografie en zakelijke fotografie.
Zelf woon ik in Ridderkerk en fotografeer veel in de regio Rotterdam, Dordrecht maar ook Den Haag en Breda. Ik hou van natuurlijke foto’s met echte kleuren, spontane momenten en als het even kan met kinderen en/of dieren erbij.

Het lijkt mij geweldig om ooit in het buitenland een Elopement te fotografen maar ik geniet net zo van bruiloften in Nederland.

Mag ik jou de foto’s waar jij van droomt bezorgen?

Spontaan, sprankelend en storytelling.

Trouwreportages

Je mooiste dag, de mooiste foto’s van de mooiste momenten.
Dat is waar het om draait, mag ik jouw trouwfotograaf zijn?

Fotoreportages

Ik vind het ook heel leuk om andere spontane momenten vast te leggen zoals Newborn, Paardenfotografie en gezinsfotografie.

Bedrijfsreportage

Professionele fotoshoot voor jouw onderneming.
Ik fotografeer zakelijk en personal branding

Home2
Home2
Home2
Home2
Home2
Home2

Wat zeggen anderen?

Lieve Suzanne, Allereerst wat een fijne ervaring was het met jou je mag trots zijn op je resultaten! je maakt prachtige fotos ook als de kinderen totaal niet willen meewerken bedankt voor alles en ik raad iedereen jou aan. Tot de volgende fotoshoot !

– Nadia Spaans

Suzanne is een lieve en zeer geduldige vrouw, elementen die je nodig hebt, volgens mij, binnen haar vak als fotograaf. Haar passie voor fotografie vind je terug in de resultaten. Samenwerken met Suzanne is heel fijn en plezierig en ik beveel haar zeker aan.

– Agnes Pol

Heey suus! Wat was het een leuke en mooie dag 19-11-2021! Wij zijn zo blij met de foto’s nu nog even wachten op het album maar die zou ongetwijfeld ook super mooi zijn! het was zo fijn dat jij onze dag kon vast leggen, naar een heftige piriode als ik weer eens een fotograaf nodig heb dan weet ik je te vinden zelf na de bruiloft als ik vragen had kon ik je altijd even bellen of een app je sturen zo fijn bedankt voor alles Groetjes, mr & mrs de jong

 – Melissa & Robert de Jong

Onze mooiste dag gefotografeerd, neemt de tijd, denkt mee met je.. Echt een topfotograaf

– Astrid den Boer

Home2

Even

Kennismaken?

Jouw Trouwfotograaf?
Jouw Bedrijfsfotograaf?
Jouw Gezins, dieren of baby-fotograaf?
Wat dan ook, je wilt een goed gevoel hebben bij de fotograaf die jouw fotoshoot mag verzorgen. Neem gerust even contact op, ik vertel je graag over mijn werkwijze.
Liefs, Suzanne Fotografie, fotograaf uit Ridderkerk.