Gallery

Trouwfotografie

Jaren of maanden leef je toe naar de mooiste dag van jullie leven. Jullie trouwdag! Wordt het de sprookjesbruiloft waar je altijd al van droomde? Of wordt het een intieme elopement bruiloft met een handjevol gasten?
Het belangrijkste is dat het echt jullie trouwdag is, perfect passend bij wie jullie zijn en waar jullie blij van worden.
Na alle maanden voorbereiden is je bruiloft in slechts een dag voorbij, maar gelukkig zijn er dan de foto’s. En daar kom ik, als bruidsfotograaf, in beeld. Ik maak een prachtige bruidsreportage, zodat je jullie bruiloft steeds weer kunnen herbeleven.

Hieronder leg ik kort uit hoe ik werk, zodat je mijn werkwijze alvast een beetje kan leren kennen. Van te voren hebben we altijd een kennismakingsgesprek omdat ik de persoonlijke klik ook onwijs belangrijk vind.

Voorbereidingen

Als je op zoek bent naar een fotograaf voor je bruiloft dan is een klik heel belangrijk. Het is een hele speciale dag, waarbij ik de hele dag met jullie als bruidspaar mee loop. Daarom maken we van te voren al kennis. Je nodigt de fotograaf uit op je feestje, dan is het toch belangrijk dat het klikt? In het gesprek mag je mij alles vragen en vertel ik mijn werkwijze.

Puur & met emotie

Het laten zien van de echtheid, vastleggen van emoties en vertellen van verhalen door mijn foto’s. Meer dan een leuke plaat aan de muur, maar een beeld wat een emotie en herinnering oproept. Ik vind het daarom enorm belangrijk om jullie en jullie gasten te leren kennen. Hierdoor kan ik eigen en unieke beelden creëren, die vooral passen bij wie de ander is.

Storytelling fotografie

Ik leg jullie mooiste dag vast, zoals jullie echt zijn met bruidsfotografie.
Puur en met emoties van de hele dag. Zo kunnen jullie de dag weer herbeleven als jullie later door een prachtig fotoalbum bladeren. Ik noem het graag storytelling; ik vertel het verhaal van jullie bruiloft door middel van foto’s. De foto’s die ik aflever zijn sprankelend met heldere kleuren, afgewisseld met wat zwart-wit foto’s waarin de emoties spreken.

The days after

Nog even nadromen van jullie prachtige dag. Het is voorbij gevlogen, maar wat heb je genoten? Binnen 3 dagen stuur ik jullie een preview zodat jullie al snel de eerste foto’s hebben. In de weken erna lever ik alle foto’s digitaal af, deze komen in een eigen gallery zodat je ze goed kan bewonderen. Nog veel leuker als de foto’s digitaal is een echt album om door te bladeren, zodat je deze rustig uit de kast kan pakken en met je familie nog kan herbeleven.

Voorbeeld prijspakket

Iedere bruiloft is uniek, en aangepast op jullie wensen.
Ik bied een paar standaard pakketten aan maar als je toch wat anders wil, maken we een overeenkomst op maat.
Een voorbeeld van een prijzenpakket:

€1399,- incl. btw

9 uur trouwfotografie

Minimaal 400 zorgvuldig nabewerkte foto’s binnen 4 weken geleverd

Foto’s van de mooiste momenten van de dag zoals aankleden, fotoshoot, ceremonie en familie

Sneak-peek binnen 48 uur met minimaal 10 foto’s

Persoonlijke pagina

Kennismakingsgeprek en voorbereidingsgesprek (eventueel digitaal)

Luxe album van 20x20cm met 20 pagina’s

Inclusief reiskosten binnen Nederland / Vlaanderen

Contact