Trouwen in Ridderkerk

Yesss als Ridderkerker sinds een aantal jaar vind ik het altijd leuk om een soort thuis-wedstrijd te hebben! Ben je nog op zoek naar een locatie?

Gezellig bij de Theetuin in Rijsoord, of bij het gemeentehuis. Maar natuurlijk ook mooi bij Huys ten Donk of Paviljoen Struis.

Oja en zelf ben ik getrouwd bij de Paradijshoeve.

Is jouw bruiloft ook in Ridderkerk? Dan is deze blog echt wat voor jou!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je uit Rotterdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht of Dordrecht komt en toch lekker in Ridderkerk gaat trouwen. Ik ben benieuwd wat jouw keuze wordt!

Wat wordt jouw keuze?
Of kom je uit Ridderkerk maar trouw je toch ergens anders

Theetuin

Volgens mij is de theetuin in Ridderkerk-Rijsoord wel een van de meest bekende en klassieke plekken he? Mensen uit heel Zuid-Holland, Rotterdam & Dordrecht kennen deze plekToch verveelt het niet. Zeker in de zomer bij het Paviljoen is het er super. De Dinner bites zijn heel leuk en binnen is genoeg ruimte om een feest te geven.
Ga je je vervelen? Dan is het nog altijd een goed idee om een potje te bowlen of midgetgolfen. Inmiddels kom ik als fotograaf vaker bij de theetuin en daar voeg ik graag nog meerdere keren aan toe.  

Huys ten Donk

Nog zo’n klassieker die bekend is bij iedereen in Ridderkerk toch? Maar dat mag er ook wel zijn. Wist je dat je Huys ten Donk ook af kan huren als fotolocatie? Dan trouw je er niet maar maak je wel je reportage foto’s. Het voordeel is dat het een privé locatie is, er geen zwerfafval is en er prachtige bloemen staan in de zomer

Paviljoen Struis

Wellicht  is dit niet de eerste locatie die in je opkomt, maar zeker een aanrader is Paviljoen Struis . In de zomer kan je heerlijk op het buitenterras trouwen met uitzicht op het water!

En zo hebben we nog veel meer mooie locaties in Ridderkerk, maar ook zeker in de omgeving van Ridderkerk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Theehuys Polderzicht in Barendrecht?

Hierbij even alle trouwlocaties in Ridderkerk op een rij.

Waar trouw jij? Ik ben heel benieuwd! Stuur mij even een berichtje op info@suzannefotografie.nl en dan lijkt het mij heel tof om kennis te maken