Hou jij van het strand? Ik denk dat het strand een van de populairste plekken is om te trouwen. En zie jij jezelf al gaan, met je voeten in het zand, de zee op de achtergrond?

Wim & Natascha trouwden in juli gewoon lekker op het strand en niet zomaar ergens, maar op Texel! Ze wonen zelf in Dordrecht en Natascha ken ik nu al zo’n jaar of 8. We studeerden samen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Dit maakt dat ik het verhaal van haar al kende, maar haar (spoiler) man , Wim, kende ik nog niet! Gelukkig mocht ik hem wel voor de bruiloft ontmoeten.

Maar trouwen op Texel, dat is natuurlijk al een soort mini-vakantie op zich! Ik heb altijd als ik met de auto op de boot moet dat het voelt als vakantie en ik sliep twee nachtjes in een hele leuk air b-n-b!
Maar, dat is vast niet wat je wilde weten, je wilt weten… Hoe ziet zo’n bruiloft op het strand eruit?!
Ik zal het je laten zien, maar neem je gelijk even mee in de hele dag.

First look met je vader!

Natascha had namelijk iets heel bijzonders in gedachten. Niet enkel deed ze een first-look toen ze helemaal klaar wat met haar aanstaande echtgenoot, maar ook met haar vader. Wat een mooi emotioneel moment!

En nadat haar vader haar helemaal had bewonderd was het tijd om te kijken hoe Wim zou reageren! Ze hadden zich beide in het hotel (wel op verschillende kamers natuurlijk!) omgekleed. En daar stond hij dan, onderaan de trap, te kijken hoe zijn Natascha eruit zag! En blikken zeggen soms zo veel meer als woorden he!

Met je voeten in het zand en je haren in de wind; trouwen op het strand
En toen, gingen we dan naar het strand. Omdat ze flinke wind opgaven hebben we de ceremonie gelijk gestart toen iedereen gearriveerd was.

Kijk en geniet!

En ondanks de wind, het half wegwaaien van iedereens kapsel, gaf dit echt wel een sfeertje. Hoe bijzonder is het, een rustig strand, met alleen je gasten en het bruidspaar. Je hoort de wind, ruikt de zee en voelt het zand aan je voeten. Een sprookje toch?

Groepsfoto coronaproof op het strand

Uiteraard wilden we ook een groepsfoto, maar dit was net in het dipje van de corona-periode, dus moesten we 1,5 meter afstand houden met het maken van de groepsfoto. Ik klom hiervoor bij de reddingsbrigade op een toren en het was flink schreeuwen maar volgens mij is het gelukt!

De mooiste plekjes van het eiland

Ik was zelf nog nooit op Texel geweest en het is ook iets te ver uit de richting om van te voren even langs te rijden maar Wim en Natascha komen er gelukkig regelmatig en hadden al een lijst opgesteld.