Trouwen ’t Manneke Berkel en Rodenrijs

Trouwen in Berkel en Rodenrijs bij ’t Manneke

Jessica en Wesley hadden ‘t Manneke in Berkel en Rodenrijs uitgekozen als trouwlocatie. Dichtbij en met een prachtige tuin. En ze zochten nog een fotograaf uit de omgeving van Rotterdam. Nu is Ridderkerk ongeveer 20 minuten van Berkel en Rodenrijs dus zo kwamen ze op mijn website van Suzanne Fotografie terecht. Er was direct een leuke klik tussen ons en ze besloten dat ze hun huwelijk met mij als bruidsfotograaf wilden. Wat een feest! 

 

Trouwen ’t Manneke Berkel en Rodenrijs

 


Trouwceremonie in de zonnige tuin van het manneke

Wat een geluk, deze eerste dag van juli was een mooie trouwdag. Het weer was wisselend maar precies tijdens de ceremonie zette de zon Jessica en Wesley in het mooiste licht. Bij deze bruiloft had ik een second shooter bij mij, dit is een tweede fotograaf die extra goed ook andere momenten kan vastleggen.

 

 

 


Trouwen en de aankomst op de fiets

Gewoon zoals je bent toch?  Dus kwam de bruidegom op de fiets aan met de ceremonie. De gasten moesten hier kostelijk om lachen. En voor mij weer een leuk moment om spontane foto’s te maken. Dat zie je niet vaak, de aankomst op een fiets!

 

 

Trouwen ’t Manneke Berkel en Rodenrijs

 


Taart en toast, fotograaf van spontane momenten

Na de mooie ceremonie tijd voor wat rust en dus ook voor mij de spontane momenten. Met de bruidskindjes kijken naar de taart, de felicitatie tussen de ouders, de lach van vrienden. De gekke cadeautjes. Voor mij als fotograaf heerlijk om dit soort spontane foto’s te mogen vastleggen. 

 

Trouwen ’t Manneke Berkel en Rodenrijs

 

 

Fotograaf feest Berkel en Rodenrijs

In de middag was het tijd voor groepsfoto’s en de fotoshoot van het mooie koppel.
Na de lekker BBQ tijd voor een feest! 
Hier waren The Siblings te gast! Zo leuk, dit waren vrienden van vroeger.
Er werd ook nog een quiz voor het bruidspaar gedaan.

Trouwen ’t Manneke Berkel en Rodenrijs

Ben je verloofd in de omgeving van Rotterdam?

Ga jij nou ook trouwen in de omgeving van Rotterdam? Bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs? En zoek je nog een spontane en enthouiaste fotograaf? Doe dan hieronder de trouwdatum check!