Trouwen Wevershoeve Ridderkerk

Trouwen in Ridderkerk bij het gemeentehuis

Bart en Esther trouwden in Ridderkerk en hebben Suzanne Fotografie als fotograaf op hun bruiloft gekozen. Op deze pagina neem ik je mee in hun dag.
Geniet je mee? Ik doe dat wel, wat een feest een thuiswedstrijd als fotograaf. Ik neem te veel camera’s mee om op de fiets te gaan maar anders had ik dit gedaan. 
Inmiddels is het gemeentehuis van Ridderkerk voor mij een bekende trouwlocatie. 
De fotoreportage was in Rijsoord en het feest bij de Wevershoeve, deze ligt tussen Barendrecht en Ridderkerk in. 

 

 


Trouwceremonie op het gemeentehuis van Ridderkerk

Bart en Esther kozen ervoor om hun cemeronie op het gemeentehuis van Ridderkerk te houden en hadden als trouwambtenaar Lydia de Kock. Hieronder neem ik jullie mee zodat je een kijkje hebt in hun ceremonie en de trouwzaal van de gemeente Ridderkerk.
Het leuke hieraan vind ik dat de getuigen echt aan tafel zitten en er zo een gezellig en intiem onderonsje is.
Wil jij trouwens geloften doen op je bruiloft?

 

 

Trouwen Wevershoeve Ridderkerk

 

 

Fotoshootlocatie in Ridderkerk

Dan tijd voor de fotoreportage, in Rijsoord, want daar kwam Bart vandaan. Ze kozen ervoor om het bij de molen van Ridderkerk te doen, een leuke plek voor een fotoreportage in de polder.
Ik heb ook wel eens bij het Oosterpark en de Gorzen gefotografeerd.

 

Trouwen Wevershoeve Ridderkerk

 

 

Trouwen bij de Wevershoeve in Ridderkerk

Daarna door naar de Wevershoeve, waar de champagne klaar stond. Hier was ook het diner, de groepsfoto’s en het feest. Er was een balonnenboog, welkomstbord, drankjes, hapjes uitgebreid diner en natuurlijk een leuke DJ.
De sfeervolle zaal bij de wevershoeve, die trouwens tussen Barendrecht en Ridderkerk ligt maakte het geheel af. De groepsfoto’s hebben we in het park achter de wevershoeve genomen.

Trouwen Wevershoeve Ridderkerk