Suzanne Fotografie – Fotoshoots Dordrecht en omgeving

Welkom op SuzanneFotografie.nl.

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Hebt u interesse in een fotoshoot van uw hond, paard, pony of kat?
Of misschien wel een loveshoot met je vriend of man? Of een gezinsshoot met de kinderen? Of toch even een individuele fotosessie? Er is erg veel bespreekbaar.
Ook fotoshoots met de complete stal of een groep vrienden is mogelijk

Bekijk foto’s in mijn portfolio, lees de informatie over een fotoshoot en als u dan overtuigd bent kunt u contact opnemen via het contactformulier of facebook!
Bij de fotoshoot pagina zijn de tarieven te vinden, maar ook dit is bespreekbaar.

 Life is like a camera. Just focus on what’s important, capture the good times, develop from the negatives, and if things don’t turn out – take another shot.

Suzanne Fotografie heeft als standplaats Dordrecht maar kan ook naar uw locatie komen. Ze is vaak in de omgeving van Rotterdam, Gorinchem, Breda en Hoeksche Waard te vinden. Ze wilt meedenken over de locaties en is bereid om te reizen.

Foto’s op het strand of in het bos behoren ook tot de mogelijkheden.

Suzanne Fotografie is van Suzanne van Dijk. Dit is een enthousiaste fotograaf met een Sony Camera. Ze fotografeert vooral dieren, maar ook personen. Paarden en honden zijn de specialiteit. Fotoshoots kunnen in dromerige of juist wat stoerdere stijl.

Suzanne Fotografie fotoshoots dieren en mensen paard en honden foto's omgeving Dordrecht, Rotterdam Breda, Hoeksche waard Gorinchem. Betaalbare kwaliteit fotograaf.

Blackfoto photo van paard haflinger Coco Chanel

Vraag naar de mogelijkheden.