Zakelijke fotografie Zuid-Holland

Fotoreportage

Zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Personal Branding fotoreportage Ridderkerk
Zakelijke fotoreportage Ridderkerk Rotterdam

Professioneel Bedrijfsfotograaf in Zuid Holland (Rotterdam e.o.)

Zakelijke fotografie is een tak apart. Het is geen gewone fotoreportage, maar het is het verhaal van JOUW bedrijf wat vastgelegd wordt op beeld. Of je nu producten verkoopt, diensten of zelf het gezicht bent. Het verhaal MOET kloppen. De eerste indruk moet duidelijk zijn.  Je wilt niet werken met selfies en onscherpe foto’s. Of stockfoto’s. Je wilt je onderscheiden. Je wilt krachtige, unieke en persoonlijke foto’s.

Dit kan zowel portret zijn, van jou en eventueel jouw medewerkers. In kleur of zwart-wit. Bij jullie op kantoor of juist buiten. Het eerste wat mensen vaak zien bij je bedrijf is de website of de instagram-pagina. Wil je dat mensen hun aandacht wordt getrokken, door helder kleurgebruik of krachtige foto’s, of dat mensen snel weer doorscrollen?

Suzanne Fotografie is een professioneel fotograaf uit Ridderkerk (tussen Rotterdam en Dordrecht, Zuid-Holland). Sinds 3 jaar is zij fulltime fotograaf en fotografeert diverse settings, zowel bruiloften maar ook zeker zakelijk. Beide hebben een andere insteek, maar het storytelling, de puurheid, emotie blijft centraal staan. Suzanne Fotografie gaat in gesprek met jullie bedrijf over de wensen zodat jullie een fotoreportage hebben die perfect past bij de professionele uitstraling van het bedrijf.
Indien gewenst kan Suzanne Fotografie ook fotograferen tijdens bedrijfsevenementen, open dagen of andere promotie-acties. Suzanne Fotografie werkt als fotograaf regelmatig samen met videografen en andere content-creators waardoor zij een totaalpakket op het gebied van content kan creeeren.

In principe maak ik onderscheid tussen portretfotografie / personal branding (dit is vaak fotografie voor eenmanszaken) en gehele bedrijfsreportages waarbij Suzanne Fotografie bijvoorbeeld een dag of dagdeel komt fotograferen in het bedrijf. Ook dan kunnen portret-foto’s gemaakt worden, maar ook veel sfeerfoto’s.

Investering

Natuurlijk ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een zakelijke fotoshoot. Ik begrijp als geen ander dat ieder bedrijf uniek is en daarmee ook zijn of haar eigen wensen heeft. Onderstaand geef ik twee pakketten ter indicatie. Uiteraard wordt op voorhand altijd een offerte afgestemd op uw specifieke wensen opgesteld. Een fijne optie is om bijvoorbeeld ieder kwartaal een reportage af te nemen, zo heb je altijd actuele foto’s, passend bij het seizoen.

Basis Fotoreportage

Wil je graag nieuwe foto’s voor je website? Of misschien enkel wat losse sfeerfoto’s?

De basisshoot is een fotoreportage die uitermate geschikt is voor ZZP-ers of een ander klein bedrijf.

-1 uur fotografie

-persoonlijke gallerij

-20 nabewerkte beelden naar keuze

-mogelijkheid tot bijstellen digitale foto’s (€10,- p.s.)

-Moodboard

€345 excl. btw

Dit wordt aangeraden voor maximaal 3 personen portretten.

Beeldbank fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en zeker in de tijd van social media en digitalisering wil je goed zichtbaar online zijn. Tegelijkertijd wil je ook de professionaliteit uitstralen die bij jouw bedrijf past. Afwisseling in content, proffesionele foto’s die de aandacht trekken.
Met een beeldbank fotoreportage boek je een heel dagdeel fotografie inclusief nabewerking van de digitale beelden en afkoop van rechten om deze op social media en voor promotiedoeleinden te gebruiken. Je krijgt ongeveer 100 foto’s die je vrij mag gebruiken voor social media en je website.

Van te voren is er overleg over het moodboard en wordt er een digitale kennismaking gepland. 

€579 excl. btw

Prijs per dagdeel, indien meer als 10 medewerkers wordt 2 dagdelen aangeraden. Deze prijs is ook de richtlijn voor evenementfotografie. Prijs is excl. reiskosten

Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Zakelijke fotografie Zuid-Holland
Zakelijke fotografie Zuid-Holland

Passend bij jouw bedrijf!

Suzanne Fotografie vindt het belangrijk dat de fotografie is afgestemd op de wensen en de uitstraling.
Indien er wordt samengewerkt met een marketingteam of marketingmedewerker kom ik daar graag mee op voorhand in gesprek.
Het is dan ook mogelijk om van te voren een moodboard op te stellen.

Referenties

Eerdere foto-opdrachten heb ik gedaan bij o.a.:

-Personal Fitness 4 You
-Beautymakers
-Hoeve Rijlaarsdam
-MEEK2

Ook tijdens evenementen fotografeer ik, bijvoorbeeld tijdens Horse Event voor Bokt.nl en de Paard- en Sportdag in Dordrecht.

Personal Branding Shoots heb ik gedaan voor:
Janneke Dietvorst van Sentimentale
Hanneke van Buuren van Hann’s Creaties
Mignon Vlasblom van Mignon Vlasblom Fotografie
Agnes  Pol van Agnes Trouwt

En meer….

Suzanne luistert goed naar je wensen en denkt creatief mee voor het mooiste eindresultaat. Na een middagje op stap kan ik voor maanden vooruit met mijn beeldbank waar ze diverse sferen en emoties in vast heeft gelegd.

Janneke Dietvorst

Ik mocht Suzanne leren kennen tijdens een Styling Shoot en buiten dat ze een bijzonder lieve vrouw is, maakt ze prachtige foto’s, is ze zeer professioneel en vind je haar passie terug in haar foto’s. Met haar samenwerken is heel plezierig en weet zeker dat bruidsparen dat ook zo zullen ervaren. Iemand met veel geduld en compassie.

Agnes Pol

Trouwambtenaar, Agnes Trouwt

Contact opnemen & Kennismaking plannen

De Fotograaf voor jouw Bedrijf

Hi! Ik ben Suzanne en ben een enthousiaste, professionele maar zeker ook creatieve fotograaf. Ik hou van de afwisseling tussen de bedrijven. Soms wat stoerder bij bijvoorbeeld een sportschool fotograferen, persoonlijke shoots voor een spiritueel ondernemer of juist professioneel voor een trainingscentrum zoals MEEK2. 
Met een ruime achtergrond in de fotografie, heb ik ervaring met zowel dieren, producten, mensen en evenementen en weet ik in alle lichtomstandigheden te werken.

Naast fotograaf ben ik in het bestuur van De Open Cofffee in Hendrik Ido Ambacht en Barendrecht waar ik soms ook andere ondernemers en bijeenkomsten fotografeer. 
Daarnaast coach ik creatieve ondernemers, omdat juist zij het lastig vinden om hun professionele bedrijf goed neer te zetten.

 

Ik ga graag met je vrijblijvend in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Zakelijke fotografie Zuid-Holland